Με εκδηλώσεις στα Μαστιχοχώρια γιορτάζει η ΕΜΧ τα 80 χρόνια της

Εκδηλώσεις στα Μαστιχοχώρια προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα η ΕΜΧ επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τα 80 χρόνια από την ίδρυση της.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

 • 15 Ιουλίου, Καλλιμασιά
  Σε συνεργασία με το Εκπολιτιστικό Σωματείo της Καλλιμασιάς «Η Πρόοδος» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της θυγατρικής της ΕΜΧ, Mediterra A.E, εκδήλωση αφιερωμένη στον ιδρυτή της ΕΜΧ, Γεώργιο Σταγκούλη
 • 25 Ιουλίου, Νένητα
  Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Νενήτων εκδήλωση αφιερωμένη στον Ζ’ τόμο του έργου της κα Ζαχαρού – Λουτράρη «Κωνσταντίνος Κανελλάκης, Άγνωστα στοιχεία για την Μαστίχα κατά την τελευταία Οθωμανική περίοδο». Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από παράλληλη έκθεση αρχειακού υλικού του Συνεταιρισμού και δρώμενα από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Βοκαριά».
 • 27 Ιουλίου, Mastiha – Opera στους Ολύμπους
  Πρόκειται για σύγχρονη όπερα, βασισμένη στο έργο «Δρίματα» του Νίκου Λατουσάκη, σε μουσική του καταξιωμένου Χιώτη συνθέτη Λευτέρη Βενιάδη και σκηνοθεσία του Διευθυντή Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Αλέξανδρου Ευκλείδη.
 • 28 Ιουλίου, Μουσείο Μαστίχας
  Η κεντρική εορταστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μαστίχας σε συνεργασία με το ΠΙΟΠ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού της ΕΜΧ.
 • 2,3 Αυγούστου, Εργοστάσια ΕΜΧ
  Open Day στα εργοστάσια μαστίχας και τσίκλας της ΕΜΧ στην Καρδαμάδα και στην Καλλιμασιά αντίστοιχα.
 • 10 Αυγούστου, Μουσείο Μαστίχας
  Cocktail Party στο Μουσείο Μαστίχας

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια