Μείωση των ανταποδοτικών ζήτησε το Επιμελητήριο

Τη μείωση των ανταποδοτικών τελών που καταβάλουν οι δημότες και ειδικά οι επαγγελματίες, ζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου. κ. Παντελής Λεγάτος, σε συνάντηση που είχε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πάνο Αναγνώστου.

Όπως ενημερώνει σχετική ανακοίνωση του δήμου Χίου, ” Η συνάντηση που προκλήθηκε κατόπιν αιτήματος του Επιμελητηρίου και διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χιώτες Επιχειρηματίες για την επίλυση των οποίων ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής γενικότερα, αλλά και ειδικότερα, στο ακανθώδες θέμα του τέλους των ανταποδοτικών τελών που η επίλυσή του άπτεται της αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ζητήθηκε η ιδιαίτερη συμβολή του Αντιδημάρχου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναγνώστου με τη σειρά του αφού εξέφρασε την πλήρη κατανόηση του για τα προβλήματα που του εξέθεσαν οι επιχειρηματίες, δεσμεύτηκε στο μέτρο των οικονομικών δεδομένων του Δήμου, να εξετάσει  τη δυνατότητα  μείωσης των ανταποδοτικών τελών για τις επιχειρήσεις της Χίου”.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια