Μήνη του Παντελή Μπουγδάνου κατά της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Με σκληρά και κοφτά λόγια εξέφρασε την μήνη του κατά της κυβέρνησης της Ν.Δ. και της πολιτικής που έχει ακολουθηθεί ως σήμερα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, η οποία απέχει από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,  ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων στο Χαλκειός, στο πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019.

Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους των Καμποχώρων ο αντιπεριφερειάρχης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει ξεχάσει τα νησιά και ζήτησε να εφαρμόσει επιτέλους τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

“Δυστυχώς τα νησιά του Αιγαίου, είναι ξεχασμένα, η κυβέρνηση δεν δίνει τη μέριμνα που θα έπρεπε για μας και τα νησιά μας. Λύσεις της μετακίνησης δεν είναι λύσεις. Οι ροές είναι συνεχείς και ανεξέλεγκτες. Η λύση πρέπει να είναι ριζοσπαστική, να γίνει σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, η ΝΔ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η λύση δεν είναι καμιά άλλη παρά όλα αυτά τα οποία έχει πει και κυρίως η φύλαξη των συνόρων. Η σημερινή κινητοποίηση είναι ένα πρώτο καμπανάκι στους κυβερνώντες, ότι αρκετά μας κοροϊδεύετε”, είπε χαρακτηριστικά.