Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Χίου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στους μαθητές που μπαίνουν στην μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και στις οικογένειές τους .

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει  “Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και στους μαθητές καλή επιτυχία για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ολοκληρώνοντας τις μεθοδικές προσπάθειες και τον κόπο ετών, των ίδιων και των οικογενειών τους.

Η συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με αυτοπεποίθηση, ήρεμη σκέψη, και πίστη στις δυνατότητές τους,  θα φέρει το προσδόκιμο αποτέλεσμα και θα καρποφορήσει  η προσπάθειά τους, ανοίγοντας νέους δρόμους γεμάτους με νέες προκλήσεις  και υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης. Και όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν αυτή τη φορά να κατακτήσουν τους στόχους τους, πρέπει να έχουν στη σκέψη τους ότι στο μέλλον θα προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν τα όνειρά τους και να αναδείξουν τις δεξιότητές τους.

Στις οικογένειες των μαθητών εύχομαι υγεία και δύναμη για να στηρίζουν ουσιαστικά τις επιλογές των παιδιών τους. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς για το αξιέπαινο έργο που επιτελούν και στους λειτουργούς της εκπαίδευσης που κοπιάζουν για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Καλή επιτυχία σε όλους του υποψήφιους, σε όλα τα παιδιά των νησιών μας.”