Να προσφύγει αρμοδίως όποιος έχει στοιχεία για αυθαιρεσίες δηλώνει ο Κάρμαντζης

Στείρα κριτική και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση καταλογίζει ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης στις παρατάξεις που συμμετείχαν στην σημερινή, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την διαφάνεια στον δήμο Χίου.

Στην επιστολή που ανέγνωσε προς το σώμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παύλος Καλογεράκης, ο δήμαρχος κατηγορεί τις άλλες παρατάξεις ότι με αυτήν την συνεδρίαση «στο όνομα της δήθεν νομιμότητας υποσκάπτεται το κύρος των διαδικασιών, καθώς και η αξιοπιστία των αποφάσεων».

Δηλώνει ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν εντάσσεται στις αρμοδιότητες του δημοτικού συμβουλίου και καλεί όποιον «έχει βάσιμα στοιχεία που πιστοποιούν αυθαιρεσίες στη λειτουργία του δήμου και της δημοτικής αρχής να απευθυνθεί επωνύμως στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, δηλαδή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση αλλά και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας προκειμένου να καταγγελθούν επίσημα τα δεδομένα αυτά».

Αφού επαναλαμβάνει ότι η δημοτική αρχή αγωνίζεται κι έχει μετρήσιμα αποτελέσματα, που τα αναγνωρίζουν οι δημότες δηλώνει ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεν θα δεν θα παραστούν στην θεματική συνεδρίαση, «αλλά και σε καμία τέτοιου είδους θεματική που αποκλίνει των αρμοδιοτήτων του δήμου. Εξ αντιθέτου, θα συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας που είναι ο τόπος και τα προβλήματά του».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια