Νέο απόκτημα της επιτροπής των ανωνύμων;

Βρε τι έγινε με το παιδί, όπου παιδί ο 41χρονος που «φύλαγε καραούλι» στο κιόσκι – καραγκιόζ μπερντέ, στο Χαλκειός της Χίου, στην περιοχή της ΒΙΑΛ, που με νύχια και δόντια κρατά ανοικτό η επιτροπή των ανωνύμων, η αυτοαποκαλούμενη και «παγχιακή επιτροπή αγώνα». Έχει τους λόγους της, μην τα ξαναλέμε, διαβάστε εδώ.

Παρόντες δεν ήμασταν, οπότε με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε τις σχετικές πληροφορίες και κυρίως εκείνες οι οποίες κάνουν λόγο για ουζοκατάνυξη μέχρις εσχάτων, ως είθισται – άλλωστε – μαζί με τους καφέδες και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει στο σημείο συνάντησης. Άλλωστε, ήταν και η μέρα βλέπετε τέτοια.

Ο 41χρονος, λοιπόν, που ενεπλάκη στο επεισόδιο με τρεις Ιρακινούς το βράδυ της Δευτέρας, 9 Απριλίου 2018, το τελευταίο διάστημα ήταν τακτικός στις βάρδιες του «φυλακίου» και όλοι τον περιγράφουν ως ήσυχο και καλό παιδί. Μια περιήγηση στο χρονολόγιό του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει να μην ασχολείται με το προσφυγικό, αφού ουδεμία ανάρτηση σχετική έχει κάνει, τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια. Αντιθέτως, ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο, λόγω – άλλωστε – ιδιότητας, με τραγούδια ξενέρωτα, πανηγύρια και ουζοκατανύξεις και έχει κι ένα τσιτάτο από Τσε Γκεβάρα (λέτε για ξεκάρφωμα;).

Αίφνης, στις 5 Απριλίου 2018, αναδημοσιεύει την τελευταία ανακοίνωση της επιτροπής των ανωνύμων. Τυχαίο;