Νέοι γενικοί γραμματείς στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Με κοινή απόφαση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ορίζονται οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης διατηρεί τη θέση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ τη γενική γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ειδικός γραμματέας Υποδοχής κ. Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Παράλληλα, ορίζονται νέοι ειδικοί γραμματείς η κα Ειρήνη Αγαπηδάκη που αναλαμβάνει την ειδική γραμματεία προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων και ο κ. Ευάγγελος – Απόστολος Κωνσταντίνου που αναλαμβάνει την ειδική γραμματεία συντονισμού εμπλεκόμενων φορέων.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή του κ. Κωνσταντίνου φαίνεται να είναι καθαρά επιλογή του κ. Νότη Μηταράκη αφού η σχέση τωνδ υο ανδρών ξεκινά πολύ νωρίτερα. Μάλιστα ο κ. Μηταράκης είχε προωθήσει τον κ. Κωνσταντίνου ως υφυπουργός Εργασίας, τον Σεπτέμβριο του 2019, να αναλάβει τη θέση του διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών.

Η κα Ειρήνη Αγαπηδάκη από τις 24/11/2019  ορίστηκε από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια