Νοτιοχωρούσικη… Συμπαράταξη

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των υποψηφίων συμβούλων της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Βορείου Αιγαίου από την επίσκεψη σε χωριά της νότιας Χίου, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2019.

Οι επαφές με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους συλλόγων των κοινοτήτων Θολοποταμίου, Βέσσας, Ελάτας και Λιθίου,  υπήρξαν ιδιαιτέρως επιτυχημένες και κράτησαν έως αργά το βράδυ. Κοινό αίτημα η αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αυτών των περιοχών και η ένταξη τους στον σχεδιασμό του τουριστικού χάρτη, η δυνατότητα παροχής κινήτρων για την παραμονή των κατοίκων, η πολιτική προστασία και η ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας.

«Η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου , έχει το σχέδιο και την πείρα να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική που θα επικεντρώνεται στην ύπαιθρο και τους ανθρώπους της .

Το καλό παράδειγμα της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου αποτελεί τον οδηγό , για ανάλογες πρακτικές αξιοποίησης όλης της τοπικής παραγωγής , στο σύνολο των νησιών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών του Βορείου Αιγαίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια