Ο ΦΟΒ τιμά τα 40 χρόνια λειτουργίας του Φαφαλιείου σταδίου Βροντάδου

Τα 40 χρόνια λειτουργίας του Φαφαλιείου σταδίου Βροντάδου και τους χορηγούς του θα τιμήσει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου το διήμερο 24 και 25 Αυγούστου 2018, με αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ, καθώς και στο τέλος Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, με αγώνες στίβου και μπάσκετ.

Ο εορτασμός των 40 χρόνων, όπως ανακοινώθηκε από τον ΦΟΒ, εντάσσεται στον εορτασμό των 100 χρόνων από την επανένωση του Βροντάδου ως δήμου και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την περιφερειακή ενότητα Χίου.

Το Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου εγκαινιάσθηκε στις 25 Αυγούστου 1978, προσφορά της οικογένειας των Φαφαλιών. Χορηγοί οι αείμνηστοι Δημήτριος Σταμ. Φαφαλιός, Πανάγος Σταμ. Φαφαλιός, Ιωάννης Σταμ. Φαφαλιός και Ιωάννης Δημ. Φαφαλιός.

Στις 19 Αυγούστου 2006 έγιναν τα εγκαίνια του ανανεωμένου σταδίου στο οποίο προστέθηκαν τάπητας 5ης γενεάς και φωτισμός. Ευγενείς χορηγοί, οι Ιωάννης Δημ. Φαφαλιός, Στάμος Δημ. Φαφαλιός, Στάμος και Αδαμαντίος Παν. Φαφαλιός και Στάμος Ιωαν. Φαφαλιός.

Πρόγραμμα αγώνων

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

18:00 Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ

20:00 Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΛΕΩΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ – ΚΥΒΕΛΗ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

18:00     Αγώνας ποδοσφαίρου – Μικρός τελικός

20:00   Αγώνας ποδοσφαίρου –Τελικός

19:30     Αγώνας βόλεϊ μεταξύ ομάδων γυναικών και κορασίδων του ΦΟΒ.

Το Σάββατο μετά την λήξη των αγώνων τελικού ποδοσφαίρου και βόλει θα απονεμηθούν αναμνηστικά στις ομάδες και αναμνηστικά μετάλλια στις αθλήτριες του βόλεϊ.

Στον χώρο δίπλα στην καντίνα θα εκτεθούν φωτογραφίες της 40χρονης πορείας του Φαφαλιείου σταδίου από τα αρχεία των Μάρκου Προγούλη, Νίκου Γεωργούλη και Πολύδωρου Στείρου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια