Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απαντά στις αιτιάσεις της “Ανταρσία στο Αιγαίο”

Την άμεση αντίδραση του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου προκάλεσε η ανακοίνωση της Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά για την εκλογή του στην θέση του συμπαραστάτη του πολίτη στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στην απάντησή του σημειώνει τα ακόλουθα:

«Η “Ανταρσία” και ο κ. Μανάβης με προσβάλουν! Με συγκαταλέγουν σε “ομάδες ακροδεξιάς” κ.λπ., ενώ η πολιτική μου βιοτή είναι γνωστή στη Χίο εδώ και πολλά χρόνια. Ουδέποτε είχα σχέσεις με τέτοιου είδους “ομάδες”!

Επίσης, ψεύδονται και συκοφαντούν όταν μιλούν για διορισμούς αλλά και μοναδικό κριτήριο επιλογής, για τη θέση του περιφερειακού συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης, την υποψηφιότητα μου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Προφανώς, ο κ. Μανάβης δεν διάβασε το βιογραφικό μου κατά την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Δεν διάβασε ότι είμαι πτυχιούχος ΑΕΙ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και ότι είμαι ήδη υπάλληλος στο Ελληνικό Δημόσιο (περί τα 22 έτη), μη έχοντας ανάγκη κανενός διορισμού, ούτε θα έχω κάποιον επιπλέον μισθό ή απολαβή.

Επίσης, δεν είδε ότι διετέλεσα ως αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση της Χίου επί 15 χρόνια (έχοντας αφήσει απτό έργο) αλλά και 7 χρόνια υπάλληλος σε κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών στην τοπική αυτοδιοίκηση (έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες πολίτες).

Δηλαδή, ο κ. Μανάβης τι περισσότερα προσόντα ήθελε να έχει ένας συμπαραστάτης του πολίτη;

Ας κρίνει όποιον θέλει για το έργο του και όχι για τις πεποιθήσεις του. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα του άλλου. Ο,τιδήποτε άλλο συνιστά φασίζουσα συμπεριφορά που ισοδυναμεί με πολιτικό και εργασιακό “μπούλινγκ” ! 

Καθένας έχει δικαίωμα να προβάλλει τις όποιες απόψεις του, αλλά όχι να προσβάλει, μάλιστα επικαλούμενος ανακρίβειες!».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια