Ο Μουσταφά Ομάρ πρώτος νικητής του φωτογραφικού διαγωνισμού του ΦΟΚ

Ο μικρός Σύριος πρόσφυγας Μουσταφά Ομάρ, γνωστός από την παρουσία και διαμονή του στη Χίο και όχι μόνον, είναι ο πρώτος νικητής των φωτογραφικού διαγωνισμού του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου (ΦΟΚ), που είχε ως θέμα σκηνές και εικόνες από τον κάμπο της Χίου.

Ο Μουσταφά Ομάρ κέρδισε το πρώτο βραβείο με μια φωτογραφία που απεικονίζει έναν σκύλο με φόντο μια μαρμάρινη σκάλα στον Κάμπο.

Η παρουσία του Μουσταφά Ομάρ στη Χίο έγινε γνωστή με την φωτογραφική έκθεση που διοργανώθηκε από την ΜΕΤΑδραση και την εισαγγελέα πρωτοδικών Χίου κα Σπυριδούλα Σταυράτη, στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» τον περασμένο Μάιο, ενώ τον Ιούνιο η έκθεση παρουσιάσθηκε στο μέγαρο του Αρείου Πάγου, στην Αθήνα.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές, παρόντος και του Μουσταφά Ομάρ, θα γίνει στην καμπούσικη βεγγέρα, που διοργανώνει ο ΦΟΚ, σήμερα Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 και ώρα 9 το βράδυ, στο αρχοντικό «Ρίζικο», στον κάμπο της Χίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική και χορό από παιδιά του Κάμπου, απονομή βραβείων σε αθλητές και στους νικητές του φωτογραφικού διαγωνισμού του ΦΟΚ, καθώς και διασκέδαση με την ορχήστρα του Δημήτρη Λιούντρη.