Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ότι θα χάσει γι΄ αυτό κτυπάει το ΚΙΝΑΛ

Υποκριτική χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής Χίου την διαπίστωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ότι το ΚΙΝΑΛ αποτελεί ουρά της δεξιάς, με ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

«Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου λόγω της επικείμενης ήττας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και φοβούμενη ότι θα χάσει την εξουσία ξεκινάει ξανά να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να ρίχνει τα βέλη της κατά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Tο λιγότερο υποκριτική μπορεί να φανεί η διαπίστωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ότι το ΚΙΝΑΛ αποτελεί ουρά της δεξιάς, την ώρα που συγκυβερνά εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Καμμένο, τον Κουίκ και την Παπακώστα. Την ώρα που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει να πει τίποτα για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας από την διακυβέρνηση Καραμανλή το 2004-2009.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νέα δεξιά και η Ν.Δ. είναι η παλιά δεξιά, είναι δηλαδή οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.Οι προοδευτικοί πολίτες πλέον ξέρουν και στις 7 Ιουλίου θα καταδικάσουν τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του, δυναμώνοντας το Κίνημα Αλλαγής και καθιστώντας το σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι στις σκληρές νεοφιλελεύθερες βλέψεις του κυρίου Μητσοτάκη».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια