
Οι δέκα αντιπρόσωποι της Χίου για το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκαν στη Χίο οι προσυνεδριακές διεργασίες της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ πόλης Χίου για το 2ο συνέδριο του κόμματος, με την εκλογή των δέκα αντιπροσώπων στο συνέδριο.
Από τις εσωκομματικές εκλογές, που διεξήχθησαν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι οι ακόλουθοι (με αλφαβητική σειρά):
Ευαγγελία Αμέντα, Κώστας Αντύπας, Γιάννης Καλογεράς, Σταύρος Καραβασίλης, Αντώνης Κοτσακάς, Δημήτριος Κουντουριάδης, Ευαγγελία Μανιτσούδη, Βασιλική Μιχαλοπούλου, Φραγκίσκος Σέργης, Μανώλης Στάθης και 1ος αναπληρωματικός Γιάννης Καρράς.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, στο ξενοδοχείο «Χανδρής», η προσυνεδριακή συνέλευση, παρουσία του μέλους της πολιτικής γραμματείας κ. Πέτρου Καραγεώργου και του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της οργάνωσης κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.
