Οκτώ υποψήφιοι από την Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και συγκεκριμένα:

  1. Αποστολίδης Ζαννής, μηχανολόγος μηχανικός, με καταγωγή από την Λαγκάδα της Χίου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ) και μέλος του ΣΜΤ Μακεδονίας.
  2. Δημητρακοπούλου Αρετή, με καταγωγή από την Ερεσό Λέσβου. Μεταφράστρια, επιμελήτρια, αρθρογράφος, καθηγήτρια αγγλικών. Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο της Μυτιλήνης.
  3. Δημητριάδης Βλάσης, από τη Χίο. Ηλεκτρονικός μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κεντρικής Μακεδονίας.
  4. Διαμαντίδης Σεβαστός, καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπήρξε για τέσσερα χρόνια αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σάμου. Εδώ και πολλά χρόνια εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Σάμου (τα τελευταία στη θέση του προέδρου).
  5. Ιντζιρτζής Γιώργος, χημικός, με καταγωγή από τη Λέσβο, εργάζεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
  6. Κατσιόλα Αποστολίνα (Λίνα), Αδιόριστη εκπαιδευτικός, βιβλιοϋπάλληλος. Ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ομάδων όπως Ρομά και ΑμεΑ. Από το 2000 εργαζόταν στον κλάδο του βιβλίου, μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου και Χάρτου του νομού Θεσσαλονίκης, του οποίου υπήρξε γραμματέας και πρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Λαγκάδα Χίου.
  7. Μοριανού Γιασεμή, με καταγωγή από Λέσβο και Λήμνο. Υποψήφια διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης με αντικείμενο έρευνας την διαχείριση νερού στην γεωργία. Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Χανίων.
  8. Παυλής Στρατής, από το Σκουτάρο Λέσβου. Γιατρός στο κέντρο υγείας Άντισσας, γραμματέας της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου και έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος της «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» την περίοδο 2016 – 2017.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια