Όλα έτοιμα για το 2ο Chios HardStone Trail

Άλλοι θα τρέχουν για τον Μάη την 1η Μαίου κι άλλοι θα τρέχουν συμμετέχοντας στο 2ο Chios HardStone Trail που διοργανώνεται από το Chios running στην ευρύτερη περιοχή των Καρυών. Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος θα έχει 3 διαδρομές ενώ θα συμμετέχουν σε αυτών κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος, όπως οι, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Θωμάς Ανδρούτσος και Ασημίνα Ιγγλέζου.

  1. Chios HardStone Trail – 5 χλμ με θετική υψομετρική 227μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

  1. Chios HardStone Trail – 12 χλμ με θετική υψομετρική 670μ.:

Η  διαδρομή του αγώνα μήκους 12χλμ και 670μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής). Είναι μια εισαγωγή στο trail running. Η διαδρομή είναι απαιτητική και απευθύνεται σε προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

  1. Chios HardStone Trail – 23 χλμ με θετική υψομετρική 1240μ.:

Η διαδρομή του αγώνα μήκους 23χλμ και 1240μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (αρκετά κομμάτια της διαδρομής είναι σε πετρώδη μονοπάτι, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού Καρυών Χίου.

Θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους στον αγώνα 2ος Chios HardStone Trail – 23 χλμ ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στο ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα και όχι μόνο.

  • Ο

Η ultra woman αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και όχι μόνο