Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων για τα 100 Χρόνια Ιστορίας της ΑΕΚ

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, για το νησί της Χίου, μπήκε στην τελική ευθεία. Ο   Σύλλογος Παλαιμάχων  Χίου – Βροντάδου θα φιλοξενήσει το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2024 την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ. Στις εκδηλώσεις Τιμής για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της, το  παρών θα δώσει και ο «Αιώνιος Πρεσβευτής» της, ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ.

Ο «ΘεΩΜΑΣ» για τους χιλιάδες φίλους της «Ένωσης», ο αρχισκόρερ σε Α΄ Εθνική  και SUPER LEAGUE  (260 γκολ σε 502 αγώνες), φέρει την καταγωγή του από τη Βολισσό της Χίου.

Η αποστολή της  ΑΕΚ  θα αφιχθεί στην Χίο το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2024.

 Την επόμενη μέρα (Σάββατο 15-6-2024) στο «Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου» στις 18.30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας για τα 100 χρόνια Ιστορίας της ΑΕΚ. Όσοι «πιστοί» προσέλθετε για να δείτε από κοντά σπουδαία μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ, όπως:  Καραφέσκος, Μαύρος, Γεωργαμλής, Καραγκιοζόπουλος, Μπατίστα, Πίττας, Στυλιανόπουλος, Αραβίδης, Πλίατσικας,  Παυλής κ.α

Σημειώνεται, πως μέρος των εσόδων, θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Χίου  «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ».  Η  τιμή πρόσκλησης είναι  3 Ευρώ.

Ως σύλλογος Παλαιμάχων  Χίου-Βροντάδου  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά όλους όσοι συνδράμουν στην διοργάνωση: Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Δήμος Χίου, Χορηγοί και κυρίως οι Χιώτες φίλοι που στηρίζουν διαχρονικά τις εκδηλώσεις μας. Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του «Φαφαλίειου Σταδίου Βροντάδου» που από την πρώτη στιγμή στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Σύλλογό μας …

Σημεία διάθεσης Προσκλήσεων τα καταστήματα «Καρβέλι» στην αρχή, στο τέλος της Απλωταριάς και στο κατάστημα Πολυτεχνείου 13, έναντι Δημοτικού Κήπου.