Οργισμένος Κάρμαντζης κατά ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία των ναυτικών

Με μια οργισμένη ανακοίνωσή του απαντά ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε όσα του καταμαρτυρεί ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των ναυτικών στη Χίο.

«Ο Κάρμαντζης δεν ψήφισε ποτέ μνημόνια, όπως και δεν ψήφισε νόμο που είναι ενάντια στους ναυτικούς για περικοπές συντάξεων ή άλλων κοινωνικών ομάδων, όπως ποτέ δεν ψήφισε την διάλυση της κοινωνίας, της υγείας, της παιδείας και γενικότερα τίποτα που θα έβλαπτε το κοινωνικό σύνολο  κατά την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.

Επίσης, θέλω να υπενθυμίσω ότι ο Κάρμαντζης δεν συμπαραστάθηκε ποτέ ψεύτικα στην πολιτική του σταδιοδρομία ούτε σε έναν πολίτη,  πολύ περισσότερο σε κοινωνικές ομάδες», τονίζει στην ανακοίνωσή του.

Απευθυνόμενος δε ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του τα εξής:

«Αυτό που έχω να σας δηλώσω είναι ότι είστε εκείνοι που είπατε ψέματα στον ελληνικό λαό για να κατακτήσετε την εξουσία και σήμερα αδύναμοι και ανίκανοι απλά κυκλοφορείτε το θράσος σας.

Το μόνο που κάνετε είναι να υβρίζετε εκείνους που αγωνίζονται να καλύψουν τις δικές σας ευθύνες, όπως στο μεγάλο θέμα του μεταναστευτικού και όχι μόνο…

Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Χίου θεωρούν ότι ακόμα είναι αντιπολίτευση και δεν έχουν κατανοήσει ότι είναι κυβέρνηση.

Τέλος, να είστε βέβαιοι ότι κάθε φορά που θα έχετε το απύθμενο θράσος να ζητάτε και τα ρέστα θα έχετε και τις ανάλογες απαντήσεις».