Πάλι στο τζάμπα διακοπές ο Μηταράκης;

Μετά την ανάπαυσή του στο θέρετρο του Πολεμικού Ναυτικού στην Αγία Μαρίνα, πριν περίπου ένα μήνα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης εθεάθη στο θέρετρο του Αγίου Ανδρέα, στην Νέα Μάκρη Αττικής, σύμφωνα με δημοσίευμα του militaire.gr, το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα:

Στον Άγιο Ανδρέα, εκεί που οι οικογένειες των στρατιωτικών -όχι όλοι- κάνουν διακοπές, εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες, φέρελπις δημοσιογράφος – παρουσιαστής. Δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε εκεί και δεν είναι κι αυτό το θέμα μας.

Κακώς κατά τη γνώμη μας αφού οι δημοσιογράφοι δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί. Τέλος πάντων δεν θα πήγε απρόσκλητος ο φέρελπις δημοσιογράφος – παρουσιαστής. Το θέμα είναι ότι όταν μας καλούν οπουδήποτε καλό είναι να ΄μαστε σεμνοί και να μην κάνουμε και υποδείξεις στο προσωπικό περί “συνωστισμού” ,όταν στο “μπαράκι” του Αγίου Ανδρέα, λίγο μετά συμμετέχεις στο “συνωστισμό”.

Στον Άγιο Ανδρέα απ΄ ότι λένε οι πληροφορίες ξεκουράστηκε για λίγες ημέρες και ο υπουργός Νότης Μηταράκης

Ο Άγιος Ανδρέας -όπως και τ΄ άλλα θέρετρα των ΕΔ- ανήκουν αποκλειστικά στο προσωπικό των ΕΔ… Να μη το ξεχνάμε αυτό.

Υ.Γ. Δεν έχω πάει ποτέ στον Άγιο Ανδρέα, διευκρινίζει στον astraparis.gr, ο κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή την αναδημοσίευση του ανωτέρω ρεπορτάζ του militaire.gr.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια