Πάσα Βρουλή σε Μηταράκη

Αυτή  κι αν ήταν πάσα για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, τα περί της ανάγκης να μαντρωθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες στα ΚΥΤ και να μην κυκλοφορούν για τον φόβο του κορονοϊού, από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Παντελή Βρουλή;

Σιγά να μην έχανε την ευκαιρία ο υπουργός να παρουσιάσει και πάλι το αφήγημά του για τις κλειστές υπερδομές, που οι… κακοί νησιώτες προσώρας του το χάλασαν. «Για λόγους, που ήδη γνωρίζετε, δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων δομών και κατά συνέπεια δεν έχει προχωρήσει η οριστική διακοπή λειτουργίας των υπαρχόντων ανοικτών δομών».

Αυτά αναφέρει στην ανακοίνωσή του, με τη οποία και καλά απαντά στον κ. Βρουλή, ο οποίος προηγουμένως είχε πει: «Θερμή παράκληση προς τους διοικητές των ΚΥΤ και τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ομοίως με τους μετανάστες-πρόσφυγες που δυστυχώς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στα αστικά κέντρα».

Δηλαδή, πόσο πιο προκλητικά να προκαλέσει τον κοινό νου των νησιωτών και των κατοίκων της Χίου ειδικότερα ο κ. Μηταράκης, ο οποίος πρώτον γνωρίζει ότι και να είχε περάσει το σχέδιό του σήμερα δεν θα ήταν έτοιμη η υπερδομή στο Αίπος. Και δεύτερον, ακόμα κι αν γίνει, όπου γίνει, όπως γίνει κι όποτε γίνει δεν πρόκειται να είναι κλειστή, όπως ο ίδιος έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει.

Αλλά, εκεί και το γδι Νικολή, ξέρει αυτός, κάτι θα μείνει στο τέλος.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια