Περί αρνητών…

Του

Αχιλλέα Μιχαλιάδη

Συντονιστή Διευθυντή Μ. Τεχν. Νεφρού Γ. Ν. Χίου

Σε αναστολή εργασίας από 1/9/2021

Στις 6/6/2022 ο κ. Πλεύρης επισκέφθηκε το Γ. Ν. Χίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με εκπροσώπους των εργαζομένων, αρνήθηκε τον διάλογο μαζί μου, υποστηρίζοντας ότι δεν συνομιλεί με αρνητές της επιστήμης τους. Επίσης επανέλαβε για πολλοστή φορά την στερούμενη λογικής θέση, ότι δηλαδή εμείς οι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας, έχουμε θέσει τους εαυτούς μας εκτός ΕΣΥ.

Εμείς κ. Πλεύρη βρισκόμαστε εκτός εργασίας βάσει ενός αντισυνταγματικού νόμου, του Ν.4820/2021 άρθρο 206, που ψήφισε και εφάρμοσε η κυβέρνησή σας. Η αντισυνταγματικότητά του προκύπτει από την παραβίαση των άρθρων 2 και 5 παράγραφος 1 του Συντάγματος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζατε εσείς ο ίδιος το 2017 στην ομιλία σας στην 5η Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού, Δικαιώματα ασθενών την 4/2/2017 (παραβίαση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού). Άρα γιατί αυτή η συνεχής επανάληψη του ψέματος κ. Πλεύρη; Τα συμπεράσματα στον αναγνώστη.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό μου ως αρνητή της επιστήμης μου, γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι αποκύημα της αυθαιρεσίας σας. Και το λέω αυτό μετά πάσης βεβαιότητας, διότι αυτό που αρνήθηκα, είναι να κάνω στο σώμα μου μία ένεση ενός πειραματικού σκευάσματος και μάλιστα με δική μου ευθύνη, αφού όλοι εσείς (κυβερνώντες, εμπλεκόμενοι στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, φαρμακευτικές εταιρείες) έχετε εξασφαλίσει ασυλία, δηλαδή ανευθυνότητα. Αλλά και η διαδρομή της ασθένειας από την αρχή μέχρι και σήμερα, αποδεικνύει ότι η εκτίμησή μου ( η ιατρική) ήταν σωστή. Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αφού το έχουν παραδεχθεί και οι ειδικοί σύμβουλοί σας, τείχος ανοσίας δεν χτίζεται λόγω της φύσεως του ιού. Αλλά αυτό ένας επιστήμονας γιατρός το γνωρίζει ήδη από την αρχή. Επίσης είναι γνωστό ήδη μετά το πρώτο τρίμηνο της έναρξης των εμβολιασμών, οτι κολλάνε, νοσούν και μεταδίδουν τόσο οι ανεμβολίαστοι όσο και οι εμβολιασμένοι. Προϊόντος δε του χρόνου και της παρατήρησης των γεγονότων, διαπιστώνουμε ότι η διαφορά νοσηρότητας μεταξύ ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων δεν είναι στατιστικά σημαντική. Και ήδη γνωρίζουμε τις πολύ σημαντικές παρενέργειες του σκευάσματος τον πρώτο 1,5 χρόνο από την έναρξη της μαζικής χορήγησής του, ενώ μας είναι ακόμη άγνωστες οι μεσο-μακροπρόθεσμες πιθανές παρενέργειες του σκευάσματος.

Δεν είμαι λοιπόν αρνητής της επιστήμης μου κ. Πλεύρη. Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες των δασκάλων μου και των βιβλίων που μελέτησα και συνεχίζω να μελετώ. Δεν παγώνει η σκέψη μου και η κρίση μου από την τρομοκρατία των Μ.Μ.Ε., αλλά ψύχραιμα συνεχίζω την παρατήρησή μου όσον αφορά την εξέλιξη της ασθένειας. Εάν, σώνει και καλά, θέλετε να μου προσάψετε τον χαρακτηρισμό του αρνητή, τότε να παραδεχθώ ότι είμαι αρνητής του ψέματος, του εκβιασμού, του εξαναγκασμού και της υποταγής.

Αλλά κι εσείς κ. Πλεύρη αποδεδειγμένα είστε αρνητής. Αρνητής του διαλόγου που είναι η βάση του πολιτισμού και της δημοκρατίας. Αρνητής του ίδιου σας του εαυτού αφού τα σημερινά λεγόμενα και πράξεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με ότι υποστηρίζατε μέχρι πρότινος εντός και εκτός βουλής, αλλά και στο μεταπτυχιακό και διδακτορικό σας σύγγραμμα.

Αυτά τα λίγα, για αποκατάσταση της αλήθειας.