Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ

Περιοδεία με επικεφαλής τις υποψήφιες του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές στη Χίο κες Χριστίνα Παληού και Νατάσα Διακορώνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, στην βιβλιοθήκη Κοραή όπου κατά τη συζήτησή τους έγινε πρόσκληση στην εκδήλωση για τον Ρήγα Φεραίο. Επίσης, πραγματοποίησαν επισκέψεις:

– Στο ΣΕΠΕ, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που συναντούν οι εργαζόμενοι κατά τους ελέγχους από την εργοδοσία, «που απ’ ότι φαίνεται ξεσαλώνει με την κάλυψη του νομικού πλαισίου, που έχουν διαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις».

– Στην εφορία σε όλα τα τμήματα, καθώς και στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου.

Δεύτερο κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ κ.κ. Γιώργο Αμπαζή και Άρη Μιχαλάκη, επισκέφθηκαν το πυροσβεστικό κλιμάκιο στα Αρμόλια, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης της πυροσβεστικής, η ανάγκη συνολικού σχεδίου αντιπυρικής προστασίας στο νησί, με βάση τις ολοκληρωμένες προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα εργασιακά δικαιώματα με αιχμή τη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Επίσης, επίσκεψη έγινε στο νηπιαγωγείο Νενήτων και στα καφενεία χωριού. Τέλος, περιοδεία έγινε στο κέντρο υγείας στο Πυργίου, όπου επεσήμαναν την ανάγκη στελέχωσης των δομών υγείας, ώστε οι κάτοικοι των Μαστιχοχωρίων να μην αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο νοσοκομείο Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια