
Πήγε για άλλα… μονοπάτια ο Γιώργος Χαλάτσης
Ο Γιώργος Χαλάτσης έφυγε από τα μονοπάτια της Χίου που τόσο αγάπησε και τα γνώρισε σε όλους εμάς και χαράσσει πλέον μια άλλη πορεία. Κατέληξε ύστερα από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, σκορπώντας θλίψη σε όλη τη Χίο.
Ο ίδιος ήταν πάντα πρωτοπόρος από κάθε μετερίζι το οποίο υπηρέτησε, είτε στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, είτε στον χώρο του περιβάλλοντος, της προστασίας και ανάδειξης του, ξεκινώντας τις περιπατητικές διαδρομές της Χίου, χαράσσοντας και επαναπροσδιορίζοντας τα μονοπάτια και δημιουργώντας τους πρώτους περιπατητικούς πυρήνες στο νησί μας.
Αγωνιστής, φυσιολάτρης, φωτεινό παράδειγμα στάσης ζωής και δράσης, δεν συμβιβάστηκε πάλεψε και κατάφερε να αφήσει το στίγμα του, περνώντας από αυτόν τον κόσμο και γράφοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην τοπική μας ιστορία.
Η Χίος που τόσο αγάπησε και τον αγάπησε μένει συγκλονισμένη στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του. Συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Φιλία και στην οικογένειά του.
Ανακοινώσεις και ψηφίσματα για την απώλεια του Γιώργου Χαλάτση εξέδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Χίου, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου και το “Δίκτυο Χιακής Φιλοξενίας”