Πήρε την σκυτάλη από τον Κάρμαντζη ο Μπλάτζιος για στήριξη Μηταράκη

Μετά τον δήμαρχο Χίου που ξεκίνησε χθες Κυριακή την μαύρη προπαγάνδα για την υπερδομή στο Θόλος, έρχεται σήμερα – ύστερα από το σήμα που έλαβε άνωθεν – η διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, για να εκφράσει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση και να… κατακεραυνώσει τους καιροσκόπους που νοσταλγούν το 2015!

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή της, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, έχει ως εξής:

«Η ΔΕΕΠ Χίου της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση σχετικά με την μεταναστευτική της πολιτική, η οποία συνίσταται στην φύλαξη των συνόρων, την αποσυμφόρηση των νησιών, των ταχύρρυθμων διαδικασιών εξέτασης αιτημάτων ασύλου, την δημιουργία αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και επωφελούμενων και την δημιουργία κλειστών ελεγχόμενων δομών.

Με την εφαρμογή αυτής της πολιτικής στο νησί μας από 7.000 μετανάστες που είχε πριν δύο χρόνια σήμερα βρίσκονται λιγότεροι από 300.

Οι πρόσκαιροι πολιτικοί καιροσκόποι επιζητούν την ελεύθερη διακίνηση μεταναστών και μεταφορά τους στην ενδοχώρα (ό,τι δηλαδή συνέβαινε το 2015 και 2016 που βούλιαξαν τα νησιά μας από μετανάστες), επιλέγοντας την πολιτική της πρόσκλησης μεταναστών στα νησιά μας αντί να επιλέγουν μία αποτρεπτική πολιτική.

Εκφράζουμε τη σιγουριά μας ότι κυβερνητική πολιτική δεν θα επιτρέψει στους νοσταλγούς του 2015 και 2016 να ξαναζήσουμε σκηνές παράδοσης της πλατείας, της Σούδας και εν γένει της πόλης στις μεταναστευτικές ροές. Αντιθέτως, με πολιτική υπευθυνότητα παραδίδει την πόλη στους κατοίκους της με αίσθημα ασφάλειας και κανονικότητας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια