Πρεμιέρα για την ταινία «Η δεξιά τσέπη του ράσου»

Πρεμιέρα για την ταινία “Η Δεξιά τσέπη του ράσου” που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη,  και σκηνοθεσία Γιάννη Λαπατά θα λάβει χώρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,. Έχουν προγραμματιστεί δυο προβολές , αίθουσα JOHN CASSAVETES, Αποθήκη 1, Λιμάνι Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στις 20:00 και στην ίδια επίσης αίθουσα την  Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στις 14:00.

Είναι η ιστορία ενός μοναχικού καλόγερου που όταν αναπάντεχα χάνει την παρέα του, την σκυλίτσα του τη Σίσσυ πάνω στη γέννα, όλα αλλάζουν. Ο καλόγερος προσπαθεί να σώσει τα τρία κουταβάκια που του άφησε η Σίσσυ και παράλληλα να διαχειριστεί την αβάσταχτη λύπη και την μοναξιά που φαίνεται να επέστρεψε ξαφνικά.

Εντονότατα συναισθήματα θα τον ταράξουν, θα τον κάνουν να «συνομιλήσει» με το παρελθόν του και με αυτή την «ταπεινή» για πολλούς, αφορμή, θα επανατοποθετήσει την πορεία και την ζωή του.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στις 27 Νοεμβρίου 2017.

Ηθοποιοί

Στους βασικούς ρόλους: Θοδωρής ΑντωνιάδηςΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςΜάνος ΒακούσηςΚώστας ΛάσκοςΛάμπρος ΣταυρινόπουλοςΠέτρος ΞεκούκηςΕρρίκος ΜηλιάρηςΑναστάσης Λαουλάκος.

Εμφανίζονται ως GEST: Ηρώ ΜουκίουΜαρία ΣκουλάΝτίνα ΜιχαηλίδουΓιάννα Κανελοπούλου.

Βασικοί συντελεστές

Παραγωγή: ARTemis ProductionsΕΚΚ.

Σενάριο: Στέλλα Βασιλαντωνάκη.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Β. Λαπατάς.

Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλαράκος.

Ήχος: Πάνος Παπαδημητρίου.

Σκηνικά: Ανδρομάχη Αρβανίτη.

Κοστούμια: Μαρία Μαγγίρα.

Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου.

Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια