Πρόσκληση από τον Μανώλη Στάθη για ψήφο στο Δίκτυο Πολιτών Χίου

Σε μήνυμά του προς τους πολίτες της Χίου, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου με το Δίκτυο Πολιτών κ. Μανώλης Στάθης αναφέρει τα ακόλουθα:

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από την εκλογική διαδικασία, μια διαδικασία την οποία ο καθένας από μας έχει τη δύναμη, να αλλάξει τον τόπο του.

Έχει τη δυνατότητα να σκεφτεί και πηγαίνοντας κόντρα στην πεπατημένη να μην επιλέξει ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους, σε ανθρώπους στους οποίους έχει υποχρέωση ή που πιέζεται να ψηφίσει.

Στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας. Επιλέγουμε το Δίκτυο Πολιτών Χίου, έναν συνδυασμό που γεννήθηκε πλαισιώθηκε και στηρίχτηκε από ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, από ανθρώπους που έχουν συναντηθεί πολλάκις σε κοινωνικούς αγώνες και κινήματα, από συμπολίτες μας που δεν έχουν πάψει λεπτό να διεκδικούν και να κτίζουν ένα καλύτερο αύριο στους χώρους δουλειάς τους και με την ίδια θέρμη θα το πράξουν και από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερα απευθύνομαι στη νέα γενιά, στους παλιούς και τους νέους μαθητές μου, που μέσα από τις σχολικές αίθουσες, από το θεατρικό σανίδι κι από άλλους χώρους συναντηθήκαμε και δώσαμε με επιτυχία τις μάχες μας.

Το αύριο είναι δικό τους και για αυτό το αύριο πρέπει να παλέψουμε. Να αντισταθούμε και να μην ενδώσουμε στους εκπροσώπους των πολιτικών και των πρακτικών που έφεραν τον τόπο μας εδώ που είναι σήμερα.

Σε αυτά, τα νέα παιδιά επενδύουμε και με αυτούς συνοδοιπόρους θα αλλάξουμε το μέλλον μας.

Η ψήφος σας είναι μεταφορά της δύναμής σας. Σκεφτείτε σε ποιους θα την εμπιστευτείτε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια