Σε συλλόγους και φορείς το βάρος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου

Την πεπατημένη των προηγούμενων χρόνων με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από συλλόγους και φορείς, προτίθεται να ακολουθήσει ο Δήμος Χίου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Και αν το βάρος των εκδηλώσεων θα μετακυλιστεί σε άλλους, το της οργάνωσης αναλαμβάνει ο δήμος μην αφήνοντας πολλά περιθώρια για προτάσεις, αφού η πρόσκληση γνωστοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων μόλις 5 μέρες μετά!

Για το λόγο αυτό ήδη εξέδωσε ανακοίνωση- πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής προσκαλώντας , όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικά σωματεία και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο οποίο θα υπάρχουν καθημερινά δίωρα και τρίωρα διαστήματα δράσεων που θα λάβουν χώρα επί της κεντρικής Πλατείας της Χίου. Επίσης, στο πλαίσιο αυτό θα διατεθούν χώροι σε μη κερδοσκοπικούς φορείς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 είτε ηλεκτρονικά  στο email : press@chios.gov.gr  είτε τηλεφωνικά  στα τηλέφωνα 2271350863 & 2271350873».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια