Σεμινάριο για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων

Eκπαιδευτικά προγράμματα για τις βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων, διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Χίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Με το πέρας του προγράμματος ο καταρτιζόμενος λαμβάνει Βεβαίωση Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου (Φ, Αργέντη 8)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Φανή Βασιλικού, τηλ. 22710 44524, email. [email protected]

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια