Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο και πορεία για το Πολυτεχνείο

Σε συγκέντρωση για να τιμηθεί η επέτειος των 43 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου καλούν τους Χιώτες και τις Χιώτισσες Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης και φοιτητές των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, στις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κλαυδιανός εκ μέρους του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων, ενώ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου και εκπρόσωποι φοιτητών και πολιτικών νεολαιών. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στέφανου.

Σημειώνεται από τους οργανωτές ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που οι φοιτητές αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για την διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Ανακοινώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου εξέδωσαν το Εργατικό Κέντρο Χίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, που καλεί στην εκδήλωση και στην πορεία και τέλος το ΠΑΜΕ Χίου, που καλεί σε συγκέντρωση την ίδια ημέρα και ώρα, αλλά έξω από το Πανεπιστήμιο, στην οδό Μιχάλων.