Σκληρό μαρκάρισμα στον δήμαρχο από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Χίου

Την ευκαιρία να θέσουν, τα ερωτήματα τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στο νησί μας, είχαν σήμερα οι μαθητές της Α΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Χίου, οι οποίοι κάθισαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή.

Ο Δήμαρχος κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων που αφορούσαν την ποιότητα του νερού και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει η δημοτική αρχή ώστε να βελτιώσει αλλά και να παρέχει καλής ποιότητας νερό στους δημότες της, για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προσβασιμότητα ειδικών ομάδων πληθυσμού, για το  έργο του δημοτικού κήπου, για το αεροδρόμιο και πως η ολοκλήρωση του έργου του αεροδρομίου θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, για την ερημοποίηση των χωριών  και τέλος για τις αρμοδιότητες του δημάρχου.

Το 2ο ΓΕΛ Χίου είναι από τα σχολεία του νησιού μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων «Βήματα Δημοκρατίας» και το σχολείο θα εκπροσωπήσει η μαθήτρια της Α’  Λυκείου Άννα Καλαφατούδη.