Στη Χίο Παρασκευή απόγευμα ο Κασσελάκης, με ποιούς θα συναντηθεί

Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024 και περί τις 7 το απόγευμα αναμένεται – πάντα εκτός απροόπτου – να αφιχθεί στη Χίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, ο κ. Κασσελάκης θα κάνει μια μικρή βόλτα στην Απλωταριά και στην συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Ομήρειο, όπου θα είναι σε εξέλιξη η διευρυμένη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και η 55η τακτική γενική συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Κατά πάσα πιθανότητα στον χώρο του Ομηρείου θα συναντηθεί με την διοίκηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ενώ συνάντηση θα έχει και με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλαφή, με τον οποίο συναντήθηκε ήδη και στην Νέα Υόρκη κατά το πρόσφατο ταξίδι του για τον εορτασμό από την ομογένεια της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Κασσελάκης θα διανυκτερεύσει στη Χίο και το πρωί του Σαββάτου θα συνεχίσει την περιοδεία του με επόμενο σταθμό τα Ψαρά.