Στη Χίο η Καλογήρου για επιθεώρηση του Κολλεγίου

Επίσκεψη στο ανακατασκευασθέν κτίριο του Κολλεγίου, όπου προσεχώς θα μετεγκατασταθούν οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Χίου, με σημαντική μείωση των λειτουργικών της εξόδων, θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Στο κτίριο έχουν μεν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες, αλλά απαιτείται η παράδοσή του από τον εργολάβο και φυσικά η προετοιμασία και ο προγραμματισμός της μετακίνησης σε αυτό των υπηρεσιών της Π.Ε. Χίου.

Στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου σύσκεψη με τους φορείς υλοποίησης – δικαιούχους του επιχειρησιακού προγράμματος της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Μία ώρα νωρίτερα η κα Καλογήρου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Χίου, με αντικείμενο τον απολογισμό δράσης για το έτος 2017 και τον προγραμματισμό έργου της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο για το έτος 2018.

Το απόγευμα η θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμος Χίου για την παρουσίαση της μελέτης βιώσιμης αστικής ανάπτυξης της πόλης της Χίου.

Την περιφερειάρχη θα συνοδεύουν ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Γιώργος Καμπούρης και ο προϊστάμενο της διαχειριστικής αρχής κ. Γιώργος Πλακωτάρης.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια