Στον Καρφά Αγγελάκας, στην Βολισσό Καρυστιάνη και Βούλγαρης

Τον ποιητή και τραγουδιστή Γιάννη Αγγελάκα θα φιλοξενήσει από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2018, στην Βολισσό, το «Σπίτι της λογοτεχνίας», όπως ανακοίνωσε ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης.

Σε συνεργασία με τα λογοτεχνικά εργαστήρια θα διοργανώσουν μια βραδιά ποίησης αφιερωμένη στα τραγούδια του, στις 27 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο καφέ-μπαρ Αερικό, στον Καρφά.

Για το έργο του ποιητή Αγγελάκα θα μιλήσει η φιλόλογος Σοφία Λαμπίκη, ενώ τις αναγνώσεις των ποιημάτων θα συνοδεύσει με την κιθάρα του ο Μιχάλης Μάγνης.

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα είναι περιορισμένος (50 άτομα), καθώς πρόκειται για ποιητική βραδιά και όχι συναυλία.

«Το τελευταίο σημείωμα», στην αυλή του σχολείου Βολισσού

Στην Βολισσό, επίσης, θα φιλοξενηθούν από το «Σπίτι της λογοτεχνίας», η Ιωάννα Καρυστιάνη και ο Παντελής Βούλγαρης, από τις 30 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2018.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους αυτής στην Βολισσό και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα διοργανωθεί την Κυριακή 1η Ιουλίου και ώρα 20:30, στον αυλόγυρο του σχολείου Βολισσού προβολή της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα», παρουσία των δημιουργών της και θα ακολουθήσει συζήτηση για λογοτεχνία και κινηματογράφο.

Η είσοδος και στις δύο αναφερθείσες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια