Συνεχίζει η τροχαία τους σαρωτικούς ελέγχους, άλλες πέντε συλλήψεις

Ένα άτομο στη Χίο κι άλλα τέσσερα στην Λέσβο, (4 Έλληνες και ένας αλλοδαπός), ηλικίας από 16 έως 30 ετών, συνελήφθησαν την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των σαρωτικών ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομία και τροχαία για τροχονομικές παραβάσεις.

Όλοι οι συλληφθέντες και η συλληφθείσα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς να διαθέτουν άδεια οδήγησης και βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες – κατά περίπτωση – για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Επίσης, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων ανήλικων οδηγών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, την Πέμπτη:

Στην περιοχή της Βαρειάς στην Λέσβο, 17χρονη ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην περιοχή της Βαρειάς στην Λέσβο, 17χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην περιοχή του Πλωμαρίου στην Λέσβο, 16χρονος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Λέσβο, 30χρονος αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη Χίο, 21χρονος Έλληνας διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από τις επιληφθείσες αστυνομικές αρχές, διενεργείται προανάκριση.