Συνεχίζεται ο… μύλος στον συνδυασμό Μουτζούρη, Μπουγδάνος και επισήμως στη Χίο

Πριν καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις δια του Τύπου τοποθετήσεις περιφερειακών συμβούλων σε θέσεις ευθύνης από τον νέο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο ίδιος συνέχισε απτόητος τις τοποθετήσεις και τη διανομή θέσεων πάλι δια των μέσων ενημέρωσης.

Ο κ. Μουτζούρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Αλήθειας, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 και απαντώντας ουσιαστικά στις αντιδράσεις του κ. Παντελή Βρουλή, που δεν αποδέχθηκε την εξόχως τιμητική, όπως την χαρακτήρισε, θέση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου, ανακοίνωσε και επισήμως – πλέον – ο ίδιος ότι γεωγραφικός (Χίου) αντιπεριφερειάρχης θα ορισθεί ο κ. Παντελής Μπουγδάνος, κάτι που χθες είχε αποκαλύψει ο κ. Βρουλής.

Συμπλήρωσε δε, πάλι επιβεβαιώνοντας όσα χθες είχε πει ο κ. Βρουλής, ότι θεματικός αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο κ. Νίκος Νύκτας από τον συνδυασμό του, ενώ η άλλη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη προορίζεται για τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Χριστόφα (και αυτή η συνεργασία μονομερώς ανακοινώθηκε πάλι δια του Τύπου από τον κ. Μουτζούρη!).

Ο κ. Μουτζούρης διευκρίνισε ότι πρωτίστως τον λόγο για τον έτερο θεματικό αντιπεριφερειάρχη θα έχει ο κ. Χριστόφας, πλην – όμως – δεν απέκλεισε και την δική του συμμετοχή στη τελική απόφαση.

Εν προκειμένω να σημειώσουμε ότι κατά τις πληροφορίες του astraparis.gr, ο κ. Μουτζούρης φέρεται να διαπραγματεύεται τον τρίτο (θεματικό) αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού Χριστόφα (ένας ο κ. Χριστόφας, δεύτερος στην Λέσβο) μισό μισό (μισή θητεία) με Χίο και Σάμο. Αν δε γίνει έτσι, τότε προκύπτει κι άλλο ζήτημα με μισό μισό μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Στέλιου Καμπούρη και Χριστόφορου Κριμιζή (εδώ είναι πιθανόν να βρεθούμε μπροστά σε νέο… μύλο).

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την άρνηση του κ. Βρουλή να δεχθεί την θέση του προέδρου του Π.Σ., ο κ. Μουτζούρης – αφού του έπλεξε το εγκώμιο – έκανε… ρελάνς, ανακοινώνοντας ότι θα του προτείνει να αναλάβει θεματικός αντιπεριφερειάρχης σε όποιο αντικείμενο ο ίδιος επιλέξει.

Ανακοίνωσε δε, έστω και μετά από μια σχετική… πίεση της δημοσιογράφου κας Χριστίνας Ψυλλή ότι αφού αρνήθηκε ο κ. Βρουλής να γίνει πρόεδρος του Π.Σ., τότε την προεδρία θα πάρει ο κ. Κώστας Αρώνης, περιφερειακός σύμβουλος Λέσβου και δεύτερος σε σταυρούς μετά τον κ. Βρουλή (κι άλλη δια του Τύπου τοποθέτηση)! Αρνήθηκε, ωστόσο, να αποκαλύψει τις θεματικές αντιπεριφέρειες που θα αναλάβουν οι ανακοινωθέντες και επιφυλάχθηκε αυτό να γίνει αφού… κάτσει η σκόνη των αντιδράσεων!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια