«Τα είπαν» στην επίσημη πρώτη παλιοί και νέοι της Πρωτοβουλίας

Αέρας αισιοδοξίας επικράτησε στην επίσημη πρώτη συνάντηση του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας, εν όψει των επερχόμενων εκλογών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Χίου, το βράδυ της Δευτέρας, 25 Φεβρουαρίου 2019.

Παρόντες, ο επικεφαλής – φυσικά – δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και όλοι οι ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, ακόμα κι εκείνοι που έχουν δηλώσει – ο καθένας για τους δικούς του λόγους – ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές.

Το «παρών» έδωσε και το νέο… αίμα της παράταξης, 17 τον αριθμό υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του κ. Βουρνού, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Παναγιώτης Γιακούμας, δικηγόρος, Γιάννης Λύκος, επιχειρηματίας και Βασίλης Κοκκαλιάς, γυμναστής, ενώ αν και απούσα για λόγους υγείας δήλωσε παρούσα και μάχιμη η κα Φένια Χαλλιορή.

Η συνήθης σε τέτοιες περιπτώσεις πρακτική της… ντόπας από τον επικεφαλής, τον κ. Βουρνού εν προκειμένω, μάλλον φάνηκε ότι δεν ήταν απαραίτητη, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν διάχυτη η αισιοδοξία και η όρεξη για δουλειά.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια