Τα κουφάρια έργων της Ν.Δ. και ο «σοσιαλιστικός παράδεισος» του ΣΥΡΙΖΑ

Στη αντεπίθεση πέρασε η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Χίου της Νέας Δημοκρατίας κατά της Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγόρησε με χθεσινή (Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018) ανακοίνωσή της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι άφησε τη Χίο με κουφάρια έργων.

Στην απάντησή της η Ν.Δ. ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τα ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα, στα οποία αναφέρθηκε «η Χίος όπως τη γνωρίζαμε, σε λίγες μέρες παύει να υπάρχει. Μετατρέπεται με τα ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα σε έναν (σοσιαλιστικό) παράδεισο». Και προσθέτει:

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση καταργεί τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, χαρακτηριστικό της νησιωτικότητας, τη στιγμή που έχει γεμίσει τα νησιά πρόσφυγες – μετανάστες τους οποίους δεν απομακρύνει, τη στιγμή που η ανεργία καλπάζει, ο πληθυσμός των νησιών φυλλορροεί, οι συντάξεις περικόπτονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν, η φορολογία αυξάνεται, τη στιγμή που όλοι οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών νιώθουμε τελείως ευάλωτοι και ανυπεράσπιστοι στην επιθετικότητα της Τουρκίας από την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, την ίδια στιγμή ανερυθρίαστα κάνουν λόγω για νησιωτικότητα και πολιτικές ανάπτυξης.

Από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε είναι να αφήσετε τις μεγαλοστομίες, να αφήσετε κανένα πρόβλημα άλυτο μήπως και βρεθεί επιτέλους κάποια ορθή λύση και να πάτε το γρηγορότερο δυνατό σε εκλογές, μήπως επιτέλους δούμε φως στο τούνελ της απελπισίας που μας έχετε καταδικάσει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας.