Ταξίδι γεύσης με ελληνικό λυοφιλιωμένο γιαούρτι από τα mastiha shop

Μια γιορτή γευσιγνωσίας, με όλες τις αισθήσεις το κατακόρυφο ήταν αυτή που διοργάνωσε το mastiha shop την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 στην προκυμαία της Χίου, όπου παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το λυοφιλιωμένο γιαούρτι της εταιρείας, ενα προϊόν με υψηλά στάντερ κι ακόμη υψηλότερες προσδοκίες.

Στα 20 χρόνια της MEDITERRA το λυοφιλιωμένο γιαούρτι, ανοίγει νέους δρόμους και βάζει την εταιρεία δυναμικά σε νέες αγορές.

Ένα γιαούρτι σε σκόνη που μπορεί να το έχεις μαζί σου μέσα στην τσάντα σου, στη δουλειά στο γυμναστήριο στη βαλίτσα σου ή όπου αλλού και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από την προσθήκη ελάχιστης ποσότητας νερού για να είναι έτοιμο προς κατανάλωση, έρχεται σίγουρα να ταράξει τα νερά στον χώρο της διατροφής και να δώσει λύσεις στις εξαγωγές της εταιρείας σε άλλες χώρες μειώνοντας σημαντικά το κόστος.

Την Παρασκευή το βράδυ στην προκυμαίατη Χίου στο mastiha shop επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες  δοκίμασαν το λυοφιλιωμένο γιαούρτι, παρασκεύαζοντας με αυτό αλμυρές και γλυκές δημιουργίες ενώ παράλληλα το ίδιο δημιουργικά στάθηεκ πίσω από τους πάγξκους της και η  Ομάδα Παραγωγής της Mediterra και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν τέτοια που σηματοδοτεί ένα σίγουρο και δυναμικό ξεκίνημα για το γιαούρτι της Mediterra

γιαούρτι,