Βρέθηκε κρεμασμένος ο 26χρονος από την Αλβανία που αναζητούνταν από το καλοκαίρι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:41 Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης θα μεταφερθεί το πρωί της Παρασκευής, 27 Δεκεμβρίου 2019, το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο στην περιοχή της Καλαμωτής, προκειμένου από τις εργαστηριακές αναλύσεις να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του.

Η διαδικασία αυτή κρίθηκε αναγκαία, επειδή η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα, μετά την παρέλευση σχεδόν πέντε μηνών από την εξαφάνιση, δεν επιτρέπει μετά βεβαιότητος την αναγνώρισή του, αν και όπως επισημαίνεται από αστυνομικές πηγές είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 26χρονο.

Σε αυτό συντείνει και η ανεύρεση τραπεζικής κάρτας στο όνομά του, που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση, ενώ από το κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί προς το παρόν να ανακτηθεί η οποιαδήποτε πληροφορία, ενδεχομένως μόνον σε ειδικά εργαστήρια μπορεί να γίνει κάτι.

Οι γονείς του άτυχου νέου, που έχουν μεταβεί αυτές τις ημέρες στην Αλβανία, έχουν ειδοποιηθεί από την αστυνομία και αναμένεται η άφιξή τους στη Χίο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:39

Από κυνηγό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κρεμασμένος το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 2019, ο 26χρονος από την Αλβανία που αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2019 στην περιοχή της Καλαμωτής.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο κοντά στο νεκροταφείο της Καλαμωτής και ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Εξαφάνιση 26χρονου στα Μαστιχοχώρια

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια