
Ξεχείλισε το ποτήρι, παραιτήθηκε η Τζένη Λαγού από πρόεδρος της Βολισσού
Σ΄ αυτό το χωριό, στην Βολισσό Χίου, δύσκολο να στεριώσει καθώς φαίνεται πρόεδρος, καθώς η κα Τζένη Λαγού υπέβαλε προχθές την παραίτησή της από πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, η οποία και έγινε αποδεκτή με απόφαση του δημάρχου Χίου, χθες Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.
Ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται να ήταν τα προβλήματα υδροδότησης της Βολισσού, που έφτασαν στο κορύφωμά τους το φετινό καλοκαίρι, οπότε και έγινε και κινητοποίηση των κατοίκων του οικισμού. Κοντά σ΄ αυτό και διαφορετικές εκτιμήσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης των τοπικών προβλημάτων έφεραν την παραίτηση.
Να υπενθυμίσουμε ότι ένα χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2021, είχε παραιτηθεί από πρόεδρος ο κ. Σωτήρης Παραδείσης, για σειρά προβλημάτων και κυρίως για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από την δημοτική αρχή.
Την θέση προέδρου της τοπικής κοινότητας μετά την παραίτηση της κας Λαγού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταλάβει η κα Καίτη Κυλαδίτη, ενώ το συμβούλιο θα κληθεί να συμπληρώσει ο κ. Νίκος Μαδιανός.
