Υποκρισία και καιροσκοπισμό καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον Σταύρο Μιχαηλίδη

Μνημείο προσωπικής υποκρισίας και καιροσκοπισμού χαρακτηρίζει η ΔΕΕΠ (διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας) Χίου της Νέας Δημοκρατίας την δήλωση του κ. Σταύρου Μιχαηλίδη, με την οποία νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, έκοβε τις σχέσεις με το κόμμα του και πηγαίνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χίο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ έχει ως εξής:

Ο πολιτευτής Σταύρος Μιχαηλίδης, ο οποίος τιμήθηκε ήδη τρεις φορές ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει με τη δήλωσή του, ότι ζήτησε εκ νέου να είναι υποψήφιος βουλευτής και πάλι με τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά συνέπεια, αποδέχεται στην πράξη την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, πολιτική η οποία προχώρησε όλα τα μεγάλα έργα του νησιού μας μετά από δεκαετίες, αντιμετώπισε τις προκλήσεις του μεταναστευτικού με επιτυχία, εξασφάλισε τον νησιωτικό ΦΠΑ αποσυνδέοντας τον από τις μεταναστευτικές ροές.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες εκθείαζε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία απέναντι στην ιδεοληψία της απλής αναλογικής, που εκφράζεται από την αντιπολίτευση.

Η κοινωνία καταλαβαίνει. Δεν τρώει κουτόχορτο.

Αναφορικά με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες εκλογές, όπως γνωρίζετε, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από στελέχη που τίμησαν την παράταξη στο παρελθόν αλλά και με πολλά νέα στελέχη με αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική διαδρομή.

Βάσει της υποχρεωτικής ποσόστωσης του εκλογικού νόμου, η παράταξη δύναται να επιλέξει για υποψήφιους, πέραν του ήδη εκλεγμένου βουλευτή, έναν ακόμη άνδρα και δυο γυναίκες. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για τις θέσεις των υποψηφίων, υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η παράταξη θα κάνει επιλογές στοχεύοντας προς το μέλλον.