Προβοκατόρικα τα περί κατάργησης του κυνηγιού, λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας δημοσιεύματα και ανυπόγραφες αφίσες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται ως κυβέρνηση να καταργήσει το κυνήγι.

Ο κ. Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Ευβοίας και ο κ. Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνουμε ότι το θέμα είχε κάνει έντονη αίσθηση στη Χίο και πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της νομαρχιακής επιτροπής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου

Στην δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Αναγνωρίζουμε τους κυνηγητικούς συλλόγους και την προσφορά τους. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες. 

Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας».