178 βουτιές με το seatrack σε ένα μόνο μήνα!

Ήταν ανάγκη, η τοποθέτηση seatrack για την εύκολη πρόσβαση συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τη συχνότητα της χρήσης τους.

Σε στοιχεία τα οποία δημοσίευσε η εταιρεία που προμήθευσε τα seatrack στον δήμο Χίου, φαίνεται ότι μόνο τον μήνα Ιούλιο το μηχάνημα της Δασκαλόπετρας χρησιμοποιήθηκε 178 φορές. Η χρήση του seatrack είναι κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με πέρσι.

Την προηγούμενη χρονιά τον Ιούλιο είχε χρησιμοποιηθεί 109 φορές, γεγονός που δείχνει την εξοικείωση των χρηστών  με το seatrack αλλά και την αναγκαιότητα της χρήσης και τοποθέτησης του στις παραλίες της Χίου για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε αυτές στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται από τον δήμο Χίου η τοποθέτηση τεσσάρων ακόμη seatrack  στις παραλίες του νησιού.

“Για άλλη μια χρονιά, το seatrac της Χίου βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα σε χρήσεις σε όλη την Ελλάδα, δίπλα σε πολύ μεγαλύτερους Δήμους από το δικό μας.

Διαγνώσαμε την ανάγκη, δώσαμε τη λύση, φροντίζουμε για τη συντήρηση, οι χρήστες το αγκάλιασαν και ολοι μαζί αναμένουμε τα επόμενα τέσσερα, προκειμένου να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς το αυτονόητο, την ισότιμη πρόσβαση” αναφέρει σε ανάρτηση του στο Fb ο αντιδήμαρχος Χίου κ. Γιώργος Καραμανής

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια