Άρης Μιχαλάκης: Ενδυνάμωση του ΚΚΕ για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας

Την ψήφο των πολιτών για ενίσχυση του ΚΚΕ ζητά ο Άρης Μιχαλάκης. Με αφορμή την έλλειψη ακτινολόγου στο ακτινολογικό, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ για ενδυνάμωση των διεκδικήσεων για δημόσια υγεία.

“Η έλλειψη ακτινολόγου στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου για άλλη μία φορά δείχνει ότι είναι προϋπόθεση η χρόνια υποστελέχωση τοu νοσοκομείου, για να εξασφαλίζεται ζεστό χρήμα στην ιδιωτική υγεία βάζοντας σε ρίσκο τις ζωές μας.
Έχουν ευθύνη όλες οι κυβερνήσεις που με την πολιτική τους μέχρι σήμερα υποχρηματοδότησαν και υποστελέχωσαν το νοσοκομείο αφήνοντας τεράστια κενά.
Αυτό είναι και πάλι ένα “δείγμα” αυτού που έχουμε μπροστά μας: τη μετατροπή των νοσοκομείων σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ετοιμάζουν στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση με τη συμφωνία της αντιπολίτευσης.
Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η αμφισβήτηση στα κόμματά και στο σύστημά τους!
Επιλέγουμε τις ζωές μας κόντρα στα κέρδη τους!
Καλούμε τους χιώτες και τις χιώτισσες να δυναμώσουν το κόμμα που βρίσκεται σταθερά απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, για δημόσια και δωρεάν υγεία, να ψηφίσουν Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος”.