Δριμύ κατηγορώ από τους πυροσβέστες της Χίου για το ασθενοφόρο της Αμανής

Την οργή και την αγανάκτησή τους για την απώλεια του συναδέλφου τους Ματθαίου Χρυσούλη, που άφησε την τελευταία του πνοή ουσιαστικά αβοήθητος, το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021, στην περιοχή της Κατάβασης Χίου, εκφράζουν οι πυροσβέστες του νησιού.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Χίου, αφού εκφράζει την θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, δεν κρύβει την οργή όλων των πυροσβεστών, γιατί χάθηκε ένας συνάδελφός τους, όταν το ασθενοφόρο που ήταν σε απόσταση αναπνοής, στην Βολισσό, δεν μπορούσε να κινηθεί επειδή δεν έχει προσληφθεί οδηγός.

Τονίζει ότι «είναι αδιανόητο σε μια δημοτική ενότητα απομακρυσμένη από το νοσοκομείο Χίου, όπως η Αμανή, να υπάρχει ασθενοφόρο εδώ και χρόνια και να μην υπάρχει οδηγός. Είναι αδιανόητο ο συνάδελφος να δέχεται την φροντίδα της αγροτικής γιατρού της Τ.Κ. Βολισσού, καθώς και των συναδέλφων μας και να αναμένουμε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Χίο, ενώ σε απόσταση αναπνοής υπήρχε ασθενοφόρο, αλλά χωρίς οδηγό».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια