Έφυγε κι ο Μπουρνιάς, τρίτος και μάλλον κι ο τελευταίος για Μουτζούρη

Ένας ακόμα περιφερειακός σύμβουλος από τη Χίο, ο κ. Παντελής Μπουρνιάς δηλώνει την αποχώρησή του από τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο» της κας Χριστιάνας Καλογήρου και οδεύει πλησίστιος στις… αγκάλες του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη.

Σχετική επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε ο κ. Μπουρνιάς σήμερα στο προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τον πρόεδρο του Π.Σ. κ. Κωνσταντίνο Αρώνη.

Πρόκειται για την τρίτη ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό της κας Καλογήρου και ήταν αναμενόμενη αν και όλοι περίμεναν ότι θα είχε εκδηλωθεί ταυτοχρόνως με εκείνην του κ. Λεωνίδα Αθηνάδη (και της κας Σουλτάνας Ανδρεάδου από την Σάμο), την περασμένη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021.

Υπάρχει, τέλος, ένα ενδεχόμενο τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει κι ένας περιφερειακός σύμβουλος της Λέσβου, που συμπλήρωνε την επισπεύδουσα τετράδα σύγκλισης ή και προσχώρησης στον συνδυασμό Μουτζούρη.

Ο κ. Μπουρνιάς το καθυστέρησε λίγο, περιμένοντας – προφανώς – εξελίξεις στην σύσκεψη της παράταξης «Εμείς για το Αιγαίο», την περασμένη Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, όπου και προσδοκούσε ότι θα ελαμβάνετο απόφαση για συντεταγμένη συνεργασία όλης της παράταξης με τον κ. Μουτζούρη.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο αποκλείσθηκε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και κεντρικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ενθαρρύνεται μια τέτοια κίνηση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια