Έγκαιρη ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ζήτησε η Χριστιάνα Καλογήρου

Την ανάγκη έγκαιρης ανακοίνωσης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν τον προγραμματισμό της μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών, επεσήμανε η κα Χριστιάνα Καλογήρου, μιλώντας στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019.

«Η έγκαιρη γνωστοποίηση των δρομολογίων είναι επίσης βασική προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη», είπε χαρακτηριστικά η κα Καλογήρου και έφερε ως παράδειγμα τα θετικά αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί στην τουριστική κίνηση των περιοχών για τις οποίες έγκαιρα είναι γνωστά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ιδίως της θερινής περιόδου.

Η περιφερειάρχης έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, κατέθεσε στα πρακτικά σχετικό αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Κηρύκου και του Τουριστικού Συλλόγου Λουτρόπολης Θέρμων Ικαρίας και ζήτησε από το αρμόδιο υπουργείο να λάβει ειδική μέριμνα γι’ αυτό.

- Advertisement -

Σχόλια