Εκδηλώσεις από τον ΣΦΟ για το χριστουγεννιάτικο δένδρο των Οινουσσών

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο θα βρεθεί κι εφέτος στο επίκεντρο της γιορτής, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», την παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου, στις Οινούσσες.

Στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού», το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 το βράδυ, ο πρόεδρος του ΣΦΟ κ. Γεώργιος Δανιήλ και τα μέλη του Δ.Σ. θ’ ανάψουν και φέτος τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου. Θα παραμείνουν αναμμένα όλες τις γιορτές για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε παιδιά και μεγάλους και να φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στη φετινή διοργάνωση της αφής του χριστουγεννιάτικου δένδρου ο Σύλλογος θα απονείμει τους επαίνους στους νέους των Οινουσσών, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από τη διαδικασία των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από την χιώτικη μουσική συντροφιά αποτελούμενη από τη Δέσποινα Τσουρού (τραγούδι), Βέρα Μαυρίκη (ακορντεόν), Λεωνίδα Μανέ (κιθάρα – τραγούδι) και Μιχάλη Μπιζάνη (μπουζούκι).