Προγράμματα μελισσοκομίας και αρωματικών φυτών από τον δήμο Χίου

Σεμινάρια για οικιακή μελισσοκομία και αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – το πρόγραμμα 2015 – 2016 του κέντρου δια βίου μάθησης του δήμου Χίου.

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα άρχισε σήμερα, Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 και θα συνεχισθεί έως την προσεχή Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο πρώην κτίριο REX (κες Βιργινία Παλαιού και Θεοδοσία Τσιώνου, τηλ. 22713 50057).

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση κατά το προηγούμενο εκπαιδευτικό έτος 2014 – 2015  για τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν την νέα περίοδο δεν απαιτείται να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση, καθώς έχουν προτεραιότητα στην κατάταξη σε τμήματα.

Για  την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, καθώς επίσης και η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Η κατάταξη σε  τμήματα μάθησης θα γίνει ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, δεδομένου ότι τα τμήματα θα πρέπει να  έχουν ολοκληρωθεί έως  31.1.2016.

Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 25 ωρών και περιλαμβάνουν στα προγράμματα τοπικης εμβέλειας την οικιακή μελισσοκομία και τα αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά, ενώ για τα προγράμματα εθνικής εμβέλειας τα ακόλουθα:

  1. Επιχειρηματικότητα και τουριστική – πολιτιστική ανάπτυξη.
  2. Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση.
  3. Αστικοί λαχανόκηποι.
  4. Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
  5. Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1).
  6. Ιταλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2).
  7. Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2).
  8. Τουρκικά για τον τουρισμό (Α1-Α2).
  9. Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια