Έλειψα ποτέ από κοντά σας;

Την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη Χίο – από τις αποφράδες εκείνες ημέρες του περασμένου Φεβρουαρίου με την αλήστου μνήμης επέλαση των ΜΑΤ – ανακοίνωσε την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, αναφέροντας – μάλιστα – και το επίσημο πρόγραμμα των συναντήσεών του.

«Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της περιφερειακής ενότητας Χίου, όπου και θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνο.

Στη συνέχεια και ώρα 13:00 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, η οποία θα λάβει χώρα στο δημαρχείο του νησιού. Μετά το πέρας της, ο κ. Μηταράκης θα κάνει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης».

* Η φωτογραφία είναι από την εν κρυπτώ επίσκεψη (με ελικόπτερο) και σύσκεψη σε στρατιωτική εγκατάσταση του νησιού, στις 2 Μαρτίου 2020

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια