Επεμβάσεις της πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό από τα χιόνια

Σε δύο περιπτώσεις επενέβη την Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, η πυροσβεστική υπηρεσία Χίου για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων που είχαν καθηλωθεί σε χιονισμένα τμήματα του οδικού δικτύου. συγκεκριμένα:

Στις 18:00 πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δύο ατόμων στην περιοχή “18”. Πολύτιμη ήταν η συνδρομή της ΕΛΑΣ και των εθελοντικών ομάδων ΛΕΦΕΔ και ΟΜΙΚΡΟΝ.

Στις 19:10 πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων επιβαινόντων σε όχημα το οποίο βρισκόταν μεταξύ του χωριού Αυγωνύμων και ναυτικού φυλακίου Προβατά. Τα άτομα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη της Χίου με πυροσβεστικό όχημα.

Επίσης, στις 20:15 μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικό όχημα ένας παιδαγωγός και δύο μαθητές από τον Βροντάδο στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού στο Αίπος και 20:45 μεταφέρθηκε πάλι με πυροσβεστικό όχημα μια παιδαγωγός από την Κιβωτό στην πόλη της Χίου.

Από την Π.Υ. Χίου συνιστάται να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στο επαρχιακό δίκτυο εξαιτίας επικείμενης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις μεταμεσονύχτιες ώρες και πιθανότητας παγετού.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια